Burjassot gaudeix d’un matí de divertides i educatives activitats en la I Fira de la Infància i l’Adolescència

29 novembre 2021|Burjassot

Feria Infancia y Adolescencia

Amb motiu del Dia Mundial dels Xiquets i dels Drets de la Infància, l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Protecció i Drets de la Infància que dirigeix Yolanda Andrés, en col·laboració amb la regidoria d’Educació, dirigida per Manuela Carrero, organitzava aquest cap de setmana la I Fira de la Infància i Adolescència del municipi.

Durant tot el matí del dissabte, la sessió vespertina va haver de suspendre’s a causa del fort vent i a la pluja que va caure en el municipi, el Parc de la Granja es va omplir de xiquets i xiquetes, adolescents i famílies senceres que van gaudir amb les diferents parades que es van muntar entre les que no van faltar AVIVA, les Escoles Esportives Municipals, el Club Bàsquet Andros, Abetmar o el Servei Psicopedagògic municipal, entre altres.

Totes les disciplines es van unir en una Fira en la qual les Falles de Burjassot també van ser protagonistes ja que, els representants d’enguany, van ser, entre altres, els encarregats de llegir els Drets de la Infància.

La fira va comptar també amb la col·laboració de la Unitat Canina de la Policia Local de Burjassot, que va fer una exhibició molt aplaudida i de Protecció Civil, que també va impartir un taller de primers auxilis.

Una gran Fira que es va veure entelada per l’alerta de vent però que, malgrat això, va deixar un molt bon sabor de boca a totes les veïnes i els veïns que es van passar pel Parc de la Granja.