Burjassot gaudeix d’un matí festiu i de jocs en la presentació de la Gira per la Infància 2017

26 setembre 2017|Burjassot

Presentación Gira por la Infancia

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot ha sigut l’escenari en el qual el municipi ha donat la benvinguda a la Gira per la Infància 2017. Un acte en el qual es feia la presentació oficial de la mateixa i que ha comptat amb la participació d’entitats juvenils i socials de Burjassot.

Després de l’acte de presentació de la Gira, en el qual van participar l’alcalde del municipi, Rafa García, la regidora d’Educació, Laura Espinosa, els vicepresidents de la Diputació de València, José Ruiz i Emili Altur i el president de la Gira i del Consell Independent de Protecció de la Infància, Antonio Salvador Jiménez, tots els presents es van dirigir al Passeig de Concepción Arenal per a gaudir dels jocs i activitats organitzades pel Grup Scout Impeesa núm. 243 de Burjassot i el CRJ Cruz Roja Joventut. També van estar presents en l’acte la regidora de Serveis Socials, Olga Camps, i el regidor de Policia i Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez Menero.

La Gira per la Infància és un projecte pedagògic i social que té com a finalitat crear una nova cultura del bon tracte a la infància i per a açò comptarà amb una expedició de més de 200 participants de diferents països, que compartiran les seues inquietuds i experiències en programes de participació infantil en diversos llocs del món. La Gira per la Infància farà parada en l’ambaixada de Burjassot el pròxim 20 d’octubre, amb un ampli programa d’activitats que implicaran a tots els agents socials de la localitat tenint com a denominador comú el treball col·lectiu per reconéixer el dret dels xiquets i les xiquetes a la participació activa en la societat.

L’entrada de Burjassot en el projecte de la Gira per la Infància és un pas més dins del Pla Burjassot, Ciutat Educadora que ha impulsat la Regidoria d’Educació.

Més informació en http://www.cipinfancia.org/gira.