Tallers d’educació en valors en els centres educatius de Burjassot

5 maig 2022|Burjassot

Talleres Educación en valores

El treball que desenvolupa la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuela Carrero, al llarg del curs per a previndre l’assetjament escolar i educar en valors és continu en tots els àmbits educatius.

El respecte, la diversitat o la comunicació són valors que han d’estar presents en la societat i, en eixe sentit, la Regidoria d’Educació vol contribuïr a facilitar que aquests valors calen en la població més jove de Burjassot i els integren en les seues relacions socials i familiars.

Per a això, al mes de maig, la Regidoria d’Educació ha posat en marxa uns tallers d’educació en valors en sis centres educatius els quals són impartits en horari lectiu, a partir de pautes i dinàmiques per a treballar tant els valors mencionats com aquells que sorgisquen en la dinàmica de les classes.

Així, els tallers s’estan impartint en Educació Secundària Obligatòria (ESO), concretament en els IES Federica Montseny, Comarcal i Vicent Andrés Estellés; en el Col·legi Joan XXIII i en els Col·legis La Fontaine i Nativitat de La nostra Senyora. Els tallers van dirigits a l’alumnat amb edats compreses entre 12 i 18 anys.

Des del primer moment, els tallers han tingut un gran acolliment en tots els centres educatius de Burjassot i s’estan desenvolupant mitjançant una sèrie de dinàmiques lúdiques, amb un contingut adaptat a l’edat i a les característiques pròpies de cada centre.