Burjassot ensenya als majors a realitzar gestions electròniques amb els tallers ‘Iai@ Connecta’t’

5 maig 2023|Burjassot

Iai@ Conecta

Burjassot continua formant i ajudant als seus majors perquè la bretxa digital no els afecte i puguen ser autònoms en les seues relacions tecnològiques, ja siga amb l’administració pública, els bancs o a nivell sanitari. Per aquest motiu, des de la Regidoria de Majors, dirigida per Mª Ángeles Navarro, es donarà l’oportunitat a les persones majors del municipi, d’aprendre a realitzar diferents gestions electròniques amb els seus telèfons mòbils intel·ligents, a través de dos tallers que formen part del programa ‘Iai@ Connecta’t’.

El primer taller tindrà lloc el dimarts 9 de maig, en el Centre Social Tierno Galván, mentre que el dijous dia 11, el taller se celebrarà en el Centre Social Vila del Pilar. En tots dos casos, els tallers començaran a les 10.00 hores.

Els participants, que han de ser majors de 65 anys, rebran diferents consells per a ser uns “iaios connectats” i per a saber fer les seues gestions digitals en àmbits com el banc, els centres de salut o el propi Ajuntament. A més, també se’ls explicarà l’ús de la signatura electrònica.

Els tallers Iai@ Connecta’t arriben de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic i l’Institut Valencià de Finances.