Burjassot lliura els premis locals de la XXII edició dels Premis Sambori

23 novembre 2020|Burjassot

Premis Sambori
Imatge Sambori 2020

L’Ajuntament de Burjassot entregarà, aquesta última setmana de novembre, els premis de la fase local de la XXII edició dels Premis Sambori, el certamen de literatura en valencià impulsat per la Fundació Sambori. Els premis corresponents a la fase local dels Sambori 2019-2020 no es van poder entregar en el seu moment, a causa del confinament del mes d’abril generat per la pandèmia de la COVID-19. Ara, els alumnes i les alumnes participants de Burjassot, de diferents centres educatius, podran rebre els seus premis.

Així, l‘Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria d’Educació que dirigeix Manuela Carrero i a través d’AVIVA,  l’Oficina de Promoció del Valencià, lliura ara els premis Sambori en fase local i, en aquesta edició, els alumnes premiats rebran, com a obsequi, un llibre i un diploma commemoratiu. Els llibres per als guanyadors d’Infantil i Primària seran col·leccions dels relats guanyadors d’aqueixos nivells educatius corresponents a edicions passades, mentre que els llibres de regal per als alumnes i alumnes guanyadors d’ESO i Batxillerat seran exemplars de narrativa i de poesia en valencià

Els actes de lliurament dels premis, que tindran lloc en els propis centres educatius, comptaran amb la presència de la regidora d’Educació, Manuela Carrero, així com d’un representant de la Fundació Sambori i se celebraran en horari escolar i sense presència de familiars. El dimarts 24 de novembre, a les 10:50h rebran el premi Sambori els alumnes de l’IES Comarcal, mentre que a les 12:45h serà el torn dels alumnes de l’IES Vicent Andrés Estellés.

El dimecres 25 de novembre, a les 10:50h rebran els seus premis altre grup d’alumnes de l’IES Comarcal, que ha dividit el lliurament de premis en dues jornades per tindre un grup més nombrós de participants, mentre que el dijous 26, serà el torn dels premiats i premiades de l’IES Federica Montseny. Finalment, el divendres 27 de novembre, rebran els seus premis els alumnes guanyadors del CEIP Els Sitges i del CEIP Sant Joan de Ribera, a les 10h i a les 11:45h, respectivament.