Burjassot és enguany el punt de partida de la Gira per la Infància

6 febrer 2018|Burjassot

EDUCACIÓN- Reunión CIPI con Alcaldía 2-02-2018

 

La Gira per la Infància ja ha començat a rodar a Burjassot. El municipi serà enguany el punt d’inici de la Gira, els dies 14 i 15 d’octubre i, per aquest motiu, i perquè tot estiga preparat per al gaudi de grans i menuts, ja s’han iniciat les reunions de treball de tots els agents implicats en el projecte que enguany visitarà països com Portugal, el Marroc i Mèxic.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, Laura Espinosa Pérez, junt amb les tècniques d’educació del Consistori, ja han tingut el primer contacte amb els representants del Consell Independent de Protecció de la Infància (CIPI), encapçalats per Antonio Salvador Jiménez amb el qual van a treballar braç a braç.

Així mateix, els representants del CIPI també s’han reunit amb l’alcalde de Burjassot, Rafa García, tal com pot veure’s en la imatge que acompanya aquesta notícia, i amb el grup Scout de Burjassot, els components del qual van participar d’una manera molt activa en la presentació de la Gira del passat any.

D’igual manera, els representants del CIPI també s’han reunit, en la Diputació de València, amb el vicepresident i regidor de l’Ajuntament de Burjassot, José Ruiz i la vicepresidenta Mercedes Berenguer responsable de l’àrea de serveis socials. 

La Gira per la Infància és un projecte pedagògic i social que té com a finalitat crear una nova cultura del bon tracte a la infància i l’any passat va comptar amb una expedició de més de 200 participants de diferents països, que van compartir les seues inquietuds i experiències en programes de participació infantil en diversos llocs del món. L’entrada de Burjassot en el projecte és un pas més dins del Pla Burjassot, Ciutat Educadora, impulsat des de la Regidoria d’Educació.