Burjassot és un dels municipis que formen part d’ANEM, la nova eina informativa de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies

16 gener 2018|Burjassot

app ANEM

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) ha engegat una nova eina informativa, per a tots els municipis de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu d’ajudar a difondre, de manera eficaç, els actes i esdeveniments que es donen cita en els mateixos. Aquesta nova eina és una aplicació gratuïta per als telèfons mòbils, tant en el sistema Android com IOS.

Baix el nom d’ANEM, Agenda de Novetats i Esdeveniments Municipals, aquesta aplicació, en la qual Burjassot està present per a donar a conèixer els seus actes no solament a la seua ciutadania sinó també a la resta de ciutadans d’altres pobles i comarques que es puguen sentir atrets per la seua programació cultural, esportiva, social…vol arribar als veïns de tot el territori valencià.

ANEM posa a l’abast de la ciutadania tot el mapa cultural i d’esdeveniments municipals de la Comunitat donant l’oportunitat a l’usuari de filtrar la cerca d’informació que necessita perquè s’ajuste als seus gustos i necessitats. Tot d’una manera clara i immediata, donant l’oportunitat, en una sola ullada, de conèixer el que succeeix en cada població.

Aquest servei d’Appglobal municipalista que ha engegat la FVMP s’emmarca dins de la importància de difondre les activitats municipals.