Burjassot està present en el II Congrés de Benestar els Animals de Companyia i Convivència Ciutadana d’Aldaia

13 desembre 2019|Burjassot

Bienestar Animal

Burjassot, representat pel regidor de Benestar Animal de l’Ajuntament, Juan Manuel Hernando, ha estat present en el II Congrés de Benestar dels Animals de companyia i Convivència Ciutadana, que es va celebrar en la localitat d’Aldaia, el passat de 12 desembre. 

Al llarg de la jornada celebrada en el Teatre Auditori Municipal d’Aldaia (TAMA), es van abordar i analitzar tant el benestar animal com la convivència ciutadana i la relació entre tots dos àmbits, des de diferents perspectives i amb la participació de professionals i especialistes.

Destacà, per exemple, la xarrada  a propòsit de la campanya “Supera la temptació. Repte 21 dies” de l’Ajuntament d’Alcoi sobre els carrers nets d’orina de gos, o la ponència sobre la formació en responsabilitat animal en l’àmbit de l’administració local, que va estar a càrrec de l’Ajuntament de Villena.

A les 13.15, l’última ponència de la jornada versarà sobre la problemàtica del dret animal i sobre la seguretat jurídica en els procediments municipals amb animals de companyia.