Burjassot diu no a la violència contra la dona en la Lectura del Manifest del 25N

25 novembre 2019|Burjassot

Lectura Manifiesto

Hui, 25 de novembre, en el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, a les 12h, ha tingut lloc a Burjassot la Lectura del Manifest reivindicatiu d’aquesta jornada del 25N. L’alcalde de Burjassot, Rafa García, al capdavant de la regidoria d’Igualtat i Feminisme i responsable de Espai Dona, el Servei Municipal d’Atenció Integral a les dones, ha donat la benvinguda a les ciutadanes i ciutadans que s’han congregat a les portes de l’Ajuntament, anunciant un minut de silenci inicial com a símbol de repulsa i denúncia davant l’últim cas de violència de gènere. A continuació, diferents representants de l’Equip de Govern i de la societat civil i associativa de Burjassot han llegit, col·lectivament, el manifest reivindicatiu.

A aquest acte de reivindicació i posicionament institucional enfront de la xacra social que és la violència contra les dones, s’han sumat diferents col·lectius de la localitat com les associacions que s’integren en el Fòrum de Participació per la Igualtat de Gènere de Burjassot; representants de l’Organització Café Violeta de Burjassot; alumnat dels cursos formatius de CEMEF; usuaris i usuàries del Centre Ocupacional Los Silos amb una pancarta; entitats locals; personal tècnic del Consistori així com ciutadanes i ciutadans, que també s’han sumat a la celebració.

Aquesta vesprada, a partir de les 18h, Burjassot estarà present en la manifestació de la ciutat de València contra la violència de gènere. Cal destacar que la manifestació començarà a les 19h, des dels Jardins del Parterre. Amb aquesta assistència a la manifestació del 25N, Burjassot conclou una setmana d’intensa activitat en la qual, a través de l’esport, el teatre i la reflexió, el municipi ha dit un gran i rotund no a la violència contra la dona.