Burjassot homenatja a més de 200 esportistes en la seua XI Gala de l’Esport

19 maig 2017|Burjassot

Gala Deporte
Gala Deporte

Burjassot ha viscut una de les vesprades més importants de l’any en matèria esportiva ja que l’Ajuntament ha fet lliurament, en el Centre Cultural Tívoli, dels premis als millors esportistes i equips de Burjassot en el marc de la XI Gala de l’Esport del municipi.

De mans de l’alcalde, Rafa García, el regidor d’Esports, Manuel Pérez Menero i el regidor de Promoció Econòmica, Roc Senent, els més de 200 esportistes guardonats van anar pujant a l’escenari per a arreplegar el reconeixement que el poble de Burjassot ha volgut fer-los pels seus èxits esportius a més de per el seu esforç i gran treball en la pràctica de les seues disciplines esportives.

Els clubs esportius, els millors esportistes, les Escoles Esportives Municipals i els atletes guardonats per mèrits i per resultats, van pujar a l’escenari a arreplegar els seus premis, que els acrediten com els millors dels dos últims anys.

A més, tots els presents, van rebre el Llibre oficial, editat per l’Ajuntament de Burjassot, de la Gala de l’Esport 2017.

El moment més emotiu de la vesprada va arribar amb l’homenatge a Julio Talavera Pedrol, qui va ser president de l’ADERES Burjassot, mort el passat any. Van arreplegar el guardó els seus fills, Raúl i Julio César Talavera.