Burjassot homenatja la figura del que fóra metge titular del municipi, Domingo Orozco Martínez

13 desembre 2018|Burjassot

Des de 22/12/2018 fins a 22/12/2018

Domingo Orozco lápida

Dissabte que ve 22 de desembre, a les 11:30 hores, el Cementeri de Burjassot acollirà un acte molt especial. Es tracta de l’homenatge que se li realitzarà al que fóra metge titular de Burjassot, durant un període del segle XIX, Domingo Orozco Martínez, al qual se li va dedicar el nom del carrer Doctor Domingo Orozco en els anys 20 del segle passat, per tota la seua feina rellevant com a metge en el municipi.

L’homenatge consistirà a posar una làpida dedicada a l’il·lustre metge; làpida regalada per Mármoles Conrado, acompanyada per un centre de flors gentilesa de la Falla Domingo Orozco- Bailén.

Aquest acte es realitzarà a proposta per un grup d’historiadors de Burjassot, al qual s’han unit per a aquest homenatge, l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Cementeri, dirigida per Olga Camps, Matías García, operari de la Brigada Municipal d’Obres destinat en el cementeri i la Falla Domingo Orozco- Bailén.

Aquesta acció sorgeix després de la posada en marxa, la passada festivitat de Tots els Sants, del projecte de visites guiades pel cementeri de Burjassot en la qual s’assenyala i s’homenatja els difunts més cèlebres del municipi.