Burjassot inaugura el seu Club de Lectura amb la presència de Santiago Álvarez

15 maig 2017|Burjassot

Des de 19/05/2017 fins a 19/05/2017

Club de Lectura

Després de la petició d’un grup d’usuàries de la Biblioteca d’Adults i amb la gestió i suport de la Vicepresidenta de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, Maria Viu, Burjassot inaugurarà divendres que ve 19 de maig el seu Club de Lectura, una nova iniciativa de foment de l’hàbit lector.

La inauguració d’aquest nou espai lector, que serà a les 19 hores en la Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura, comptarà amb la presència de Santiago Álvarez, autor de “La Ciudad de la memoria” i “El jardín de cartón”, dins del gènere de novel·la negra. Amb els seus llibres, el Club de Lectura i Burjassot començarà la seua marxa, en la qual compartiran lectures i activitats una vegada al mes.

El Club de Lectura reunirà, entorn d’un llibre, a tots els seus participants que, prèviament, hauran llegit l’obra literària escollida. Una vegada llegit, en la reunió mensual del club, es debatrà i es posaran en comú les apreciacions sobre el llibre i el que ha suposat la seua lectura per a cadascun dels participants.

Nascut a Múrcia i actualment resident a Burjassot, Santiago Álvarez és el director de continguts del festival de gènere València Negra. Es va iniciar en la literatura escrivint relats, molts dels quals han sigut premiats en diferents certàmens. Ha escrit, protagonitzat i dirigit musicals i obres dramàtiques i ha gravat diversos discos amb diferents grups i formacions.