Burjassot inaugura el seu mural de píxels creat amb els versos de Vicent Andrés Estellés

30 octubre 2017|Burjassot

Des de 03/11/2017 fins a 03/11/2017

Inauguració #ExP

De la mà d’AVIVA, l’Oficina de Promoció del Valencià de Burjassot, dirigida per la regidora María Viu, aquest divendres 3 de novembre el municipi inauguraràel mural que s’ha creat dins de la campanya “Estellés per píxels”, en la qual ha participat el poble de manera molt activa ja que, gràcies a la seua elecció de poemes de Vicent Andrés Estellés, s’ha creat el citat mural.

La inauguració tindrà lloc a les 16:30 hores en el CEIP Sant Joan de Ribera, en el carrer Josep Carsí, 2 i a la mateixa, amb entrada lliure, estan convidats a participar tots els ciutadans de Burjassot. A més, en aquest acte es procedirà a lliurar els premis dels guanyadors de la campanya ja que els poemes enviats es van penjar en les xarxes socials d’AVIVA i els que han obtingut més “m’agrada” han sigut els que ixen en el mural i que a més han aportat a les persones que els van enviar, un xec per valor de 30 euros per a comprar en les llibreries de Burjassot. Es donaran els tres premis per als col·legis, altres tres per a associacions del municipi i tres més per al públic en general.

Durant la vesprada, a més de mostrar el mural “Estellés per píxels #ExP”, que es deixarà en aquest centre escolar, es podrà gaudir de la música amb la DJ Marie-Antoinette!, participar en la gimcana d’Estellés per a xiquets i xiquetes i gaudir de la projecció del film d’animació “Canta!”.

L’acte està obert a tota la ciutadania i des d’AVIVA animen a menuts i a grans a gaudir del mateix i a conèixer el gran mural que s’ha creat per a homenatjar al poeta del poble, Vicent Andrés Estellés.