Burjassot incorpora 14 agents de Policia Local després de la consolidació de la plantilla

4 novembre 2020|Burjassot

Nuevos agentes PLB

L’Ajuntament de Burjassot ha incorporat a la plantilla de la Policia Local un total de 14 agents després dels diferents processos de consolidació i incorporació en les places vacants que s’han dut a terme recentment. Així doncs, dels 14 agents, 7 consoliden el seu lloc de treball i 7 més són de nova incorporació.

Amb aquestes últimes incorporacions, quedaran un total de 7 places de la plantilla per ocupar i que eixiran en la pròxima oferta d’ocupació pública de l’Ajuntament de Burjassot.

És molt important per a la Policia Local de Burjassot però principalment per als ciutadans la consolidació de la plantilla, ja que d’aquesta forma els agents passen a ocupar places en propietat després del procés de selecció i les proves pertinents i el nostre municipi pot disposar de la pràctica totalitat de la plantilla per a dur a terme les tasques de seguretat necessàries, màximament en les actuals circumstàncies de pandèmia que vivim i en les quals necessitem tindre la tranquil·litat de poder comptar diàriament amb tots els nostres agents. És una estabilitat vital per a Burjassot, per a la nostra seguretat i tranquil·litat” ha declarat Rafa García, alcalde de Burjassot.

La plantilla es completa amb els comandaments policials, Comissari, Intendent, Inspectors i Oficials.