Burjassot informa sobre els recursos i suports socials que poden tindre els malalts de càncer

18 octubre 2021|Burjassot

Taller aecc

El Centre Socioeducatiu Díaz Pintado serà el punt de trobada d’una nova jornada informativa. Es tracta d’un taller que donarà l’oportunitat a les persones que participen de conéixer els recursos i suports socials que ofereix l’Associació Espanyola contra el Càncer (Aecc).

El taller, que compta amb la col·laboració de la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Isabel Mª Mora i de la Junta Local contra el Càncer del municipi, es desenvoluparà el pròxim dijous 25 de novembre, a les 18.00 hores i la Junta Local vol comptar amb la participació de persones que hagen passat la malaltia, familiars o pacients que actualment estiguen en procés de recuperació. Per a això, han de telefonar al 900 100 036, donar les seues dades i comentar la seua situació.

L’Aecc disposa de recursos i suports socials per a aquelles persones que estan passant o han passat la malaltia, a través dels quals se’ls orienta en matèria d’ocupació, allotjament, ajudes econòmiques d’emergència, seguretat social o serveis socials.