Burjassot informarà sobre les ajudes del Pla ARRU a les veïnes i els veïns del Barri de les 613

25 febrer 2021|Burjassot

Díaz Pintado

Amb l’objectiu d’informar les persones beneficiàries del Pla ARRU, el Programa de Foment de Regeneració i Renovació Urbana i rural inclòs en el Pla Estatal d’Habitatge 2018-2021, que es desenvolupa amb fons del Ministeri de Foment i de la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament de Burjassot posarà un punt informatiu en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado.

L’atenció en aquest punt informatiu, situat en la Plaça 9 d’Octubre 11, serà els dimarts de 10.00 a 13.00 hores. Per a ser atés o atesa, cal sol·licitar cita prèvia en el telèfon 662 46 32 94. A més, en el mateix número, en el cas de no poder desplaçar-se fins allí, es podrà sol·licitar informació telefònica sobre el projecte o bé enviar Whatsapps de dilluns a dijous. En aquest últim cas, quan la persona responsable del servei els llija, resoldrà els dubtes dels ciutadans que hauran de proporcionar-li les seues dades personals per a una millor atenció.

Les ajudes ARRU, sigles que es desglossen en les Ajudes a la Regeneració i Renovació Urbana i rural del Pla Estatal d’Habitatge 2018-2021, estan destinades a millorar l’accessibilitat tant dels habitatges individuals com de les comunitats de propietaris i inquilins, a més de per a la regeneració i renovació urbana del barri afectat, que suposarà la millora en voreres, rampes d’accessibilitat…etc.

En el cas de Burjassot, el municipi disposarà d’1.055.163 euros, 940.706 euros del Ministeri de Foment i 114.457 euros de la Generalitat Valenciana per a procedir al desenvolupament de les obres.