Burjassot llança un concurs dirigit a adolescents per a crear la imatge de la seua I Fira de la Salut

27 gener 2022|Burjassot

Vida saludable

L’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Sanitat, dirigida per Isabel Mª Mora, convida a la població adolescents del municipi, entre 12 i 16 anys, al fet que participen en la creació del cartell de la I Fira de la Salut del municipi que tindrà lloc el pròxim 2 d’abril al Parc de la Granja.

La regidoria vol convidar a tots els joves que estiguen en la citada franja d’edat a desenvolupar la seua creativitat i plasmar les seues idees per a crear el cartell que es podrà veure per tots els racons del municipi.

Els treballs, que es podran presentar entre l’1 i el 25 de febrer a través del correu feriasalud@burjassot.es, hauran de tindre grandària DIN A4 (210 x 297 mm) i disposició vertical. Tant la temàtica com el disseny estaran enfocats a qualsevol tema relacionat amb l’àmbit de la salut. El jurat estarà compost per professionals de diferents àmbits dotades amb aptituds per a l’elecció del millor treball i la fallada es coneixerà a partir del 28 de febrer.

El premi per al guanyador del concurs, a més de veure la seua imatge plasmada en els cartells de la fira, serà una tauleta digital.

La participació en el concurs suposa l’acceptació de les bases i de la decisió del jurat. Les bases poden consultar-se en el Portal de Transparència.