Burjassot llança una nova iniciativa cultural, #paraulesconfinades

15 maig 2020|Burjassot

palabrasconfinadas

Després de l’èxit del repte fotogràfic “Així et veig Burjassot”, que convidava a la ciutadania del municipi a prendre fotografies des de les finestres, balcons o terrasses mostrant allò que cadascun veia en el seu confinament, l’àrea de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot proposa una nova iniciativa, aquesta vegada, amb les lletres com a protagonistes.

#paraulesconfinades és el nom d’aquesta nova iniciativa en la qual s’anima als burjassoters a crear microrelats, en els quals compten com està sent i ha sigut el confinament a casa. Xiquets, majors, joves…tots poden participar en aquesta activitat. Com va succeir amb les fotos, els relats es publicaran en el Facebook de la Agència Jove.

Els microrelats hauran de tindre un màxim de 200 paraules, incloses les del títol, ser originals i inèdits i podran enviar-se tant en castellà com en valencià a agencia.jove@imcjb.net amb el nom de l’autor o autora o pseudònim. També es podrà indicar l’edat. Com no podia ser d’una altra manera, el tema del relat haurà de ser el confinament des de casa.

Els participants permetran a l’Ajuntament de Burjassot la reproducció, distribució i comunicació pública gratuïta en qualsevol suport i per a tothom dels textos presentats. S’exclourà de la iniciativa a qualsevol participant que transgredisca les normes de bona fe.