Burjassot marxa contra el càncer i recapta 5.181€ per a la lluita contra la malaltia

23 octubre 2023|Burjassot

RunCáncer 2023

Veïnes i veïns de totes les edats, amb els seus dorsals solidaris i amb les seues samarretes blaves, convertits en una gran marea que va inundar els carrers de Burjassot amb un únic objectiu: lluitar contra el càncer i recaptar una gran quantitat d’euros per a continuar investigant contra la malaltia.

El Circuit RunCàncer València arribava a Burjassot, el diumenge 22 d’octubre, de la mà de la Junta Local contra el Càncer, i amb el suport i la col·laboració inestimable de l’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Esports dirigida per Juan Gabriel Sánchez i de la resta d’àrees municipals implicades en què la marxa fora tot un èxit de participació.

I així va ser. Centenars de marxadores i marxadors van fer possible que la recaptació arribara als 5.181€, una gran xifra solidària que anirà íntegrament dedicada a la investigació.

Un gran matí de diumenge el que va viure Burjassot i que va ser possible també gràcies a les voluntàries  i els voluntaris de les entitats burjassoters, tant socials com festives i esportives, que van posar també el seu granet d’arena perquè tot isquera perfecte.