Burjassot marxarà contra el càncer diumenge que ve 17 d’octubre

7 octubre 2021|Burjassot

Des de 17/10/2021 fins a 17/10/2021

Marcha contra el cáncer Burjassot 17-10-2021

Ja està tot enllestit, els dorsals ja estan en els comerços col·laboradors i la il·lusió de tots els anys es tornarà a sentir i a notar als carrers de Burjassot. Comptant amb la col·laboració de la regidoria d’Esports, dirigida per Juan Gabriel Sánchez, la Junta Local contra el Càncer de Burjassot ja ho té tot preparat per a la celebració de la Marxa contra el càncer 2021 que tindrà lloc diumenge que ve 17 d’octubre a partir de les 10.00 hores.

Enguany la carrera canvia la seua eixida que serà en el centre del municipi, en la Plaça de l’Ajuntament on, a la citada hora, es donarà l’eixida perquè marxadores i marxadors mostren la seua solidaritat amb totes les persones que es troben en un procés de  càncer i posen així el seu granet d’arena a la lluita contra la malaltia.

Els dorsals, amb un preu de 5€, destinats íntegrament a la investigació contra el càncer, es poden adquirir en els comerços del municipi col·laboradors: Regals Solete; Pastisseria El Dolcet; Estanc nº5; Perruqueria Isabel Cano; La Merceria; Dolços Latorre i Farmàcia Alcocer. Així mateix, aquelles persones que desitgen adquirir la samarreta commemorativa de la marxa poden fer-ho en La Merceria; Regals Solete; Pastisseria El Dolcet i Estanc nº5. Les samarretes tenen un preu de 6€.