Burjassot millora els jocs infantils del Poliesportiu

8 octubre 2021|Burjassot

Polideportivo

L’Ajuntament de Burjassot continua immers en la realització de diferents obres de millora de les seues instal·lacions i zones d’oci. En aquesta ocasió, i per Junta de Govern, s’ha aprovat la proposta de la Regidoria de Serveis Municipals, dirigida per Manuel Pérez Menero, per a portar terme la millora i adequació del parc de jocs infantils del Poliesportiu Municipal. Així mateix, també es procedirà a la reparació del paviment de seguretat. A hores d’ara, ja s’ha adjudicat el contracte menor per a l’inici de les obres.

Així, el projecte inclou la instal·lació en la zona d’un nou multijoc infantil constituït per dues torres, passarel·la, tobogan i una part perquè puguen grimpar, simulant l’escalada, els més menuts. A aquesta nova instal·lació, amb un cost que ascendeix a 17.071,89€ a càrrec del Pressupost municipal, s’uneix la reparació i millora del paviment de seguretat de la zona amb cautxú continu, adaptat a la normativa vigent.

Amb aquesta obra, el Consistori dotarà aquest espai municipal, un dels més concorreguts al llarg de tota la setmana a causa de la gran quantitat de persones que ho visiten tant per a passejar com per a practicar el seu esport favorit, de nous elements de joc i oci per als més xicotets de la casa.