Burjassot no programarà de moment actes ni activitats culturals, a l’inici de la Fase I

17 maig 2020|Burjassot

Espectáculos culturales en Fase 1

La entrada en la fase 1, dins del Pla de Transició impulsat pel Govern, inclou la reobertura al públic dels locals o establiments en els quals es desenvolupen actes o espectacles culturals, sempre que no superen 1/3 del seu aforament original.

No obstant això i de moment, per a evitar possibles acumulacions de personal i a fi de preservar la seguretat de la ciutadania, l’Ajuntament de Burjassot no programarà ni a acollir cap mena d’acte o activitat cultural, durant la Fase I.

No obstant això, les persones que ho desitgen, sí que podran acudir i assistir a activitats, actes o espectacles culturals, sempre que aquests tinguen lloc dins de la província. Si tals actes o espectacles culturals es realitzen en llocs tancats, no podrà haver-hi més de trenta persones en total i, si són a l’aire lliure, aquest aforament màxim serà de dues-centes persones.

Entre altres mesures, es recomanarà la venda online de l’entrada i, en cas de compra en taquilla, els mitjans de pagament electrònic sense contacte, en lloc de l’intercanvi de monedes i/o bitllets. Així mateix, es garantirà sempre que els espectadors puguen estar asseguts i que puguen mantindre la distància de seguretat fixada per les autoritats sanitàries.