Taller gratuït de formació per a famílies amb xiquetes i xiquets diagnosticats amb TDAH

7 novembre 2023|Burjassot

Des de 15/12/2023 fins a 15/12/2023

Taller PROFAM Déficit de atención

El contacte directe que realitza l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria d’Educació, dirigida per Manuela Carrero, amb les famílies del municipi, a través dels centres escolars, li permet conéixer de primera mà les seues inquietuds i necessitats. Per este motiu, el Departament d’Educació proposa una nova formació a les famílies d’alumnat diagnosticat amb trastorn per dèficit d’atenció i hiperactivitat (TDAH).

Emmarcat en el Programa d’Orientació Familiar Municipal (PROFAM), en el taller poden participar tant les famílies dels centres escolars públics i concertats del municipi com la població en general amb alumnat en les etapes educatives d’Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària.

Les famílies interessades a participar en esta formació han d’inscriure’s enviant un correu electrònic a pepa.badia@burjassot.es abans del 18 de novembre.

La duració del taller serà de 12 sessions quinzenals de dues hores, impartides per professionals dels camps de la docència, la medicina i la psicologia. Les sessions es desenvoluparan de desembre de 2023 a abril de 2024. La primera sessió tindrà lloc el divendres 15 de desembre a les 10.00 hores, en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado.

Amb esta activitat, el Consistori vol donar resposta a les necessitats demandades per les famílies on puguen conéixer què és el TDAH; entendre que un trastorn mental no és negatiu si es coneix i s’aborda bé; posar límits de conducta a casa o aprendre habilitats socials com a mares/pares en la comunicació amb els seus fills, entre altres qüestions.

Les famílies que s’inscriguen hauran de tindre menors al seu càrrec, en els cicles formatius assenyalats, amb diagnòstic TDAH.