Burjassot organitza la “LGTBiblioteca”, una jornada sobre diversitat social

28 juliol 2021|Burjassot

Des de 23/09/2021 fins a 23/09/2021

JORNADA LGTBIfobia val

La regidoria de Serveis Socials, dirigida per Isabel Mª Mora, ha organitzat una jornada sobre diversitat social, la qual tindrà lloc el dijous que ve 23 de setembre, al Centre Socioeducatiu Díaz Pintado. La jornada estarà impartida per persones pertanyents a Lambda, Col·lectiu LGTB+ per la diversitat sexual, de gènere i familiar.

L’activitat començarà a les 18.00 hores, i es desenvoluparà baix el títol “LGTBiblioteca”. Es tracta, com han assenyalat des de Lambda, d’una biblioteca humana en la qual intervindran quatre persones diferents que viuen quatre realitats diverses. Cadascuna d’elles contarà les seues experiències i les seues històries de vida amb la finalitat de visibilitzar les diferents realitats que hi ha en la societat. L’objectiu és donar visibilitat a la diversitat sexual i de gènere i ajudar al fet que desapareguen els prejudicis socials, a través del diàleg, a qualsevol realitat diferent.

L’activitat està oberta a tota la ciutadania, de grans a menuts, igual que a les entitats socials del municipi. En aquest últim cas, tenint en compte que l’aforament de la sala és limitat, poden posar-se en contacte amb la regidoria per a confirmar el nombre d’assistents per associació.

La jornada compta amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, des de l’àrea d’Igualtat i Polítiques Inclusives.