Burjassot participarà en la manifestació de València pel Dia Internacional de les Dones (RESERVA PLAÇA AUTOBÚS)

18 febrer 2022|Burjassot

La ciutadania de Burjassot estarà present, un any més, en la manifestació reivindicativa que cada 8 de març, Dia Internacional de les Dones, recorre els carrers de València.

Perquè les veïnes i els veïns del municipi puguen desplaçar-se fins a la ciutat, l’Ajuntament de Burjassot, a través de l’àrea d’Igualtat i Feminisme, dirigida per l’alcalde, Rafa García, i a través de la Unitat d’Igualtat (Espai Dona), posarà autobusos gratuïts a la disposició de totes les persones que vulguen acudir a la manifestació. Les places d’autobús es poden reservar ja enviant un correu electrònic, abans del 8 de març, a accionsocial@burjassot.es o bé telefonant al 96 390 67 18.

Abans de l’eixida dels autobusos, a les 17.00 hores, la Plaça de l’Ajuntament serà el punt de trobada on es llegirà el Manifest reivindicatiu del Dia Internacional de les Dones i, a les 17.15 hores es posarà en escena l’espectacle “Mujeres en construcción”, una mescla de dansa, teatre i música en directe, per a tots els públics.

A les 18.00 hores, i acompanyades de la batucada Green Gos, les persones que hagen reservat la seua plaça, ixiran de camí a la manifestació de València.