Burjassot posa en escena l’obra “Tú no!” Dins dels seus actes contra la violència de gènere

16 novembre 2018|Burjassot

Des de 22/11/2018 fins a 22/11/2018

Tu no!

Burjassot farà, dijous que ve 22 de novembre, una crida a la societat, reflexionant sobre per què i com es construeix el masclisme , així com una crida a la pau. Ho farà amb la posada en escena de l’obra de Manel F. Roca, “Tú no!”, la qual arriba de la mà de la regidoria de Polítiques d’Igualtat, dirigida per Lluna Àrias, a través d’Espai Dona en la seua programació per a commemorar el Dia contra la Violència de Gènere. Serà a les 19 hores en el Centre Cultural Tívoli, amb entrada gratuïta.

“Tú no!”, és una obra de teatre reivindicativa, d’aquelles que conviden a pensar. Reflecteix el pas per les diferents facetes de la vida, iniciant-se en la infància, a través dels valors que es transmeten. L’autor ha destacat que “en nàixer som un llibre, les fulles del qual estan en blanc, anem escrivint en ell el nostre desenvolupament en la vida, allò que veiem, allò que sentim, com ens formem. La societat en el seu conjunt és la responsable del masclisme per acció o omissió, com les guerres i les seues conseqüències”.

En la representació es compta amb la col·laboració de l’Associació Teatral Paraules i Dons i altres persones del municipi pertanyents a diferents associacions com és el cas de la Falla Llibertat i centres educatius com el CEIP El Pouet- Mare de Déu dels Desemparats, l’IES Comarcal, el Col·legi Sagrado Corazón de Godella i l’IES Enrique Tierno Galván de Montcada.