Burjassot, primera parada del Bus de la Llengua

20 març 2018|Burjassot

el bus de la llengua
El Bus de la llengua 4
El bus de la llengua 4

Té per davant una ruta que inclou cent municipis valencians, però la seua primera parada ha sigut Burjassot. El Bus de la Llengua ha arribat aquest matí a la Plaça de l’Ajuntament després que AVIVA Burjassot, l’Agència de Promoció del Valencià dirigida per la regidora Maria Viu s’haja adherit a la campanya “Sempre teua, la teua llengua” de la Generalitat Valenciana per a la promoció social del valencià mitjançant activitats lúdiques i tallers que viatgen a l’interior d’aquest autobús interactiu.

El Bus de la Llengua estarà a Burjassot des de hui dimarts fins al dissabte 24 de març. En la Plaça de l’Ajuntament tornarà a estar els dies 22 i 23 de març. Demà, dimecres 21, el Bus de la Llengua es traslladarà a l’entorn universitari del Campus de Burjassot mentre que l’última parada serà el dissabte, en la Carretera de Llíria per a unir-se al ESUC (Espai Sostenible Urbà Comercial), en una jornada lúdica on els comerços i restaurants mostraran els seus productes a l’aire lliure. L’horari d’activitat de l’autobús és de 10 h a 16 h, ininterrompudament.

Aquest matí, escolars de primària de diferents col·legis de Burjassot han sigut els primers a descobrir tots els jocs i tallers que alberga aquest autobús amb els quals es pot descobrir les característiques geogràfiques del territori valencià, ampliar el vocabulari en la llengua autòctona o aprendre a crear eslògans en valencià, entre altres activitats lúdiques i al mateix temps didàctiques. A més, durant el seu temps en el bus, els escolars també gaudiran del contacontes “Estellés en minúscula” i de jocs tradicionals en la Plaça de l’Ajuntament.