Burjassot proposa divertides xerrades sobre ciència

7 maig 2018|Burjassot

Des de 15/05/2018 fins a 17/05/2018

CEMEF- Charla ciencia

Conéixer la ciència d’una manera divertida, comptada en un llenguatge senzill a través de diferents xerrades plantejades en un format accessible al públic. Aquesta és la idea que desenvoluparà la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Roc Senent, comptant amb la col·laboració de CEMEF i de la Small World Initiative, un projecte de ciència ciutadana per a descobrir nous antibiòtics i fomentar la cultura científica.

Des de la regidoria s’han programat tres xarrades divertides sobre ciència, que tindran lloc en un dels establiments hostalers del municipi, concretament en el pub irlandés “The Tempere Bar”, en el carrer Mendizábal, 44, del 15 al 17 de maig. L’entrada, lliure per a tota aquella persona que vulga participar en les xerrades, serà a les 19.30 hores i les xerrades començaran a les 20 hores.

La primera de les xerrades, el dimarts 15 de maig amb el nom Què bevem quan bevem?, serà la impartida per Mª José Cano Cebrián, del Departament de Farmàcia i Tecnologia Farmacèutica i Parasitologia, de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València.

Prendrà el testimoni, el dimecres 16 de maig, la xerrada “Bad drugs, no drugs: apocalipsi microbiana en un món sense antibiòtics”, impartida per Sergi Maicas, del Departament de Microbiologia i Ecologia de la Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València.

Manel Perucho, component del Departament d’Astronomia i Astrofísica de la Facultat de Física de la Universitat de València serà l’últim dels ponents en la xerrada del dijous 17 de maig. En aquest cas, la xerrada arriba baix el nom “L’univers és infinit”, moralment neutre i increïblement violent.