Burjassot prova un nou producte natural per a evitar que les miccions i deposicions de gossos i gats es realitzen en zones de pas de vianants, cantonades i mobiliari urbà

6 setembre 2019|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Serveis Municipals, dirigida per Manuel Pérez Menero, ha iniciat una nova acció amb l’objectiu de modificar els hàbits de conducta dels animals de companyia per a impedir les seues deposicions i miccions en determinades zones o elements del municipi.

Sempre pensant en el benestar tant dels ciutadans com dels animals, el nou producte que s’ha començat a aplicar en el municipi, en període de prova, és inofensiu per als animals i té com a objectiu, tal com s’ha assenyalat, impedir les deposicions dels animals en façanes, mobiliari urbà o qualsevol altra zona que puga generar molèsties o desperfectes en el municipi i, amb això, als seus veïns i veïnes.

Així, el producte, “*Repelín Mascotas”, a base d’extractes i essències naturals, l’està aplicant la Brigada Municipal d’Obres i té un efecte repel·lent i espantall. L’aplicació del mateix modifica els hàbits de conducta dels animals, aconseguint el seu desallotjament de les zones tractades i evitant el seu posterior retorn a aquestes.

La posada en marxa d’aquesta nova acció està encaminada a millorar la neteja en el municipi, amb el consegüent benefici per a tots els seus ciutadans.