Burjassot vol que la ciutadania s’enamore del seu comerç local sortejant tres sopars romàntics

1 febrer 2022|Burjassot

San Valentín comercio asociado

El comerç local de Burjassot, a través de l’Associació de Comerç i Servicis i d’Empresaris de Burjassot, i comptant amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, dirigida per Rosa Coca, a través de CEMEF, vol que la ciutadania s’enamore dels seus productes, dels seus serveis i de tot el que ofereix en tots i cadascun dels seus comerços associats.

Per aquest motiu, i coincidint amb l’inici del mes més amorós de l’any, febrer, aquestes associacions han posat en marxa la campanya de Sant Valentí 2022 que suposarà, per a tots els participants, entrar en un sorteig de tres sopars romàntics, valorats en 50€ cadascú, entre tots els participants.

Les persones que realitzen les seues compres en els comerços i serveis associats entre l’1 i el 14 de febrer, hauran de depositar el seu tiquet de compra, en el qual indicaran les seues dades personals i un telèfon de contacte, en la bústia habilitada en la seu de les associacions, en la Carretera de Llíria 31-1 del municipi.

Una vegada depositats els tiquets, entraran directament en el sorteig dels tres sopars, els guanyadors dels quals es coneixeran, a través de les xarxes socials de les dues associacions, el dimarts 15 de febrer.

Participar és molt fàcil i, enamorar-se dels comerços i serveis de Burjassot, encara més així que…enamora’t i realitza en ells les teues compres!