Burjassot Ràdio emet un programa especial de debat amb els candidats que concorren a Burjassot a les Eleccions Municipals 2015

12 maig 2015|Burjassot

Divendres que ve 15 de maig, a les 9.30 h, el Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot acollirà un programa especial de debat en el qual participaran els deu caps de llista que concorren, a Burjassot, a les Eleccions Municipals que se celebraran el 24 de maig de 2015. El programa es retransmetrà, en directe, a Burjassot Ràdio i es podrà escoltar, bé en el dial de l’emissora, 93.8 FM, bé a través d’Internet, en la pàgina web municipal, www.burjassot.org. A més, el programa especial serà gravat i allotjat  en la secció “vídeos” de la mateixa web municipal. El programa serà moderat per una periodista del Departament de Comunicació de l’Ajuntament de Burjassot.

En primer lloc, s’establirà un primer torn de paraula, en el qual cada candidat disposarà de 5 minuts per a realitzar la seua intervenció. A continuació, començarà el segon torn de paraula, amb una durada per candidat de 3 minuts. L’ordre d’intervenció serà de menor a major obtenció de vots obtinguts en les anteriors Eleccions Municipals de 2011. Aquells partits que no van concórrer a aquests comicis han obtingut el seu ordre d’intervenció mitjançant sorteig realitzat, davant tots els candidats, el 12 de maig.

Així, l’ordre d’intervencions ha quedat establert de la següent manera: José Serrador Arriete, candidat d’UPyD, Antonio Subiela Chico, candidat de Ciudadanos, Juan Carlos Ponce Martin, candidat de Renovació Política- Avant, José María Casamayor Conderana, candidat de Nuestro Partido, Burjassot, Ramón Vicente Canelles Aparicio, candidat de VOX, Adrián Juste Agulló, candidat de Totes amb Burjassot, José Alberto López Camarilles, candidat d’Esquerra Unida, Emili Altur Mena, candidat de Compromís per Burjassot, Rafa García García, candidat de PSPV-PSOE i Sonia Casaus Lara, candidata del Partit Popular.