Burjassot rep 10.000 mascaretes de la Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana que aniran destinades a la comunitat educativa

22 setembre 2020|Burjassot

Mascarillas delegación de gobierno

Burjassot ha rebut, aquesta setmana, 10.000 mascaretes procedents de la Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana que, en els pròxims dies, farà arribar als ajuntaments de les tres províncies, així com a entitats socials, un total d’1.594.000 unitats. La Brigada Municipal d’Obres del municipi s’ha encarregat de recepcionar les màscares i, en els pròxims dies, s’encarregarà també del seu repartiment.

A Burjassot, les mascaretes rebudes seran repartides, majorment, entre bona part de la comunitat educativa del municipi, principalment entre els centres educatius que inclouen formació per a majors de 16 anys com poden ser els instituts, les Escoles de Formació Professional o l’Escola d’Adults, entre altres. Aquesta nova remesa de màscares, procedent de la Delegació del Govern, s’uneix a les 5.000 màscares que l’Ajuntament de Burjassot repartirà, aquesta mateixa setmana, entre els centres escolars públics i concertats de la localitat, destinades a tota la població escolar d’entre 6 i 16 anys.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García ha volgut agrair “aquest nou suport del Govern a les entitats locals en la lluita contra la propagació del coronavirus. És d’agrair aquest gest perquè suposa una ajuda als Ajuntaments i, per tant a les famílies, a l’hora de garantir l’ús de la mascareta. S’està demostrant que la unitat i col·laboració entre administracions, al costat de la prevenció i la norma sanitària, són també potents armes de lluita i protecció enfront d’aquesta pandèmia”.