Burjassot reconeix l’excel·lència acadèmica d’onze alumnes de primària i secundària

25 maig 2017|Burjassot

Educación rendimiento académico
Educación rendimiento académico

L’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria d’Educació, dirigida per Laura Espinosa Pérez, ha acollit l’acte de reconeixements a l’excel·lent rendiment acadèmic, en el curs 2015/16, que han obtingut onze escolars del municipi, quatre de primària i set de secundària.

El Saló de Plens ha sigut testimoni d’aquest acte en el qual, de mans de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, la regidora d’Educació i la regidora de Serveis Socials, Olga Camps, s’ha fet lliurament als estudiants de dos xecs per valor de 40 euros per a compres en llibres o en material didàctic.

Els onze alumnes amb millor expedient acadèmic de Burjassot podran gastar els seus xecs en qualsevol de les quatre llibreries que han col·laborat amb la Regidoria d’Educació en aquest reconeixement institucional: Itelsa, Clip, Burjassot Llibres i Papereria Concòrdia.

En Educació Primària, els alumnes reconeguts han sigut Federic Coello Soler, Lucía Navarro Triguero, Joan Requena García i Samuel García Jarque. En Secundària, Mar Moscoso Villena, María Varea Castelló, Diana Esteve Agutzil, Andreu Rueda Rausell, Aída Ramos García, Ana Rosalía Montañana Pons i Mar Vivó Salom han sigut els alumnes reconeguts.

Tots ells han rebut també el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic que atorga la Conselleria d’Educació.