Burjassot reivindica el Dia Internacional del Joc

27 maig 2022|Burjassot

Placa Derecho al Juego

Dissabte que ve 28 de maig, se celebra el Dia Internacional del Joc, un dret de la infància recollit en l’article 31 de la Convenció sobre els Drets del Xiquet de les Nacions Unides. Burjassot, que des del mes de març passat està adherida al projecte internacional de la Ciutat de les Xiquetes i els Xiquets, impulsada pel pedagog Franceso Tonucci, secunda i reivindica aquesta jornada i mostra d’això són les plaques que ja llueixen diferents espais de la ciutat on pot llegir-se: Dret a jugar i a divertirse, juntament amb l’extracte de l’article 31 que diu: “…dret al descans i a l’esbargiment, al joc i a les activitats recreatives adequades per a la seua edat”.

A la instal·lació d’una d’aquestes plaques, que ha quedat situada en la Plaça d’Emilio Castelar, enfront de l’Ajuntament, ha assistit l’alcalde, Rafa García, juntament amb la regidora de Protecció i Drets de la Infància, Yolanda Andrés i la regidora d’Educació, Manuela *Carrero.

Per a continuar celebrant el Dia Internacional del Joc, els xiquets i xiquetes de Burjassot podran divertir-se de valent amb dues activitats programades per al diumenge, 29 de maig. D’11 a 13.30 h, en la zona dels 613 Vivendes, al costat de l’Escola Infantil Municipal, se celebrarà un nou matí de “Diumenges als parcs”, mentre que també el diumenge, de vesprada, a les 18 h, la companyia La Troupe Malabó aterrarà en el Passeig del Rajolar amb el seu espectacle de circ de carrer, “Karpaty”.