Burjassot reivindica els drets dels xiquets en una vesprada de contacontes gratuïta

17 novembre 2017|Burjassot

Des de 24/11/2017 fins a 24/11/2017

Gigante

Per a commemorar el Dia Internacional dels Drets del Xiquet, l’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot ha programat, dins de la seua programació gratuïta d’animació lectora, una vesprada de contacontes, en valencià, protagonitzada per un gegant d’allò més especial.

La vesprada de contacontes tindrà lloc en el Saló d’Actes de la Casa de Cultura el divendres 24 de novembre a les 18 hores; una vesprada a la qual estan convidats a participar totes i tots els xiquets de Burjassot disposats a gaudir d’un divertidíssim contacontes que arriba de la mà d’Elisa M. Matallín.

Basat en el conte d’Óscar Wilde, El gegant egoista, el contacontes, del mateix nom, té com a objectiu reivindicar el dret infantil a l’oci i a l’esplai. Un contacontes que comptarà amb una participació molt activa de tots dels assistents, ja que seran protagonistes i actors del mateix. Una narració divertida en la qual, a més dels citats drets, també es recordaran altres drets dels quals també són titulars xiquetes, xiquets i adolescents.

No hi ha excusa per a gaudir d’aquesta gran vesprada de contacontes a Burjassot oberta al públic familiar.