Burjassot respon a la lluita contra el canvi climàtic

18 octubre 2017|Burjassot

Llibre Andreu Escrivà
Libre Andreu Escrivà

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot ha acollit la presentació del llibre d’Andreu Escrivà “Encara no és tard. Claus per entendre i aturar el canvi climàtic”.

Comptant amb una presentadora d’excepció, la regidora de Medi ambient, Lluna Àrias, l’autor destacava la introducció realitzada per la mateixa, “molt diferent al que estic acostumat. M’ha agradat molt“, en les seues pròpies paraules.

Andreu ha desgranat davant el públic, entre el qual també es trobava la regidora de Promoció del Valencià, Maria Viu, la seua creació literària perquè tots els presents pogueren entendre les idees que en ella ha plasmat.

L’obra parteix de la preocupació evident del que significa l’escalfament global però, també, del fet que el coneixement que tenim és fragmentari, parcial i, sovint, incorrecte. Açò provoca, en gran mesura, que no s’adopten les accions necessàries. Aquest llibre ajuda a entendre com està canviant el món que ens envolta i quin és el paper de la societat en el canvi, però també en les possibles solucions, combinant un missatge esperançador amb advertiments realistes perquè s’impulsen accions. Res està perdut. Perquè, encara no és tard i un món millor no és només necessari sinó, també, possible.