Burjassot s’adhereix a l’Emergència Feminista del 20S

19 setembre 2019|Burjassot

Des de 20/09/2019 fins a 20/09/2019

Lectura del manifest del 20S_ La nit violeta

L’Ajuntament de Burjassot, a instàncies de l’alcalde, màxim responsable de la regidoria d’Igualtat i en coordinació amb Espai dona i l’àrea de Benestar Social, aquesta última dirigida per Yolanda Andrés, ha aprovat hui en Junta de Govern, l’adhesió de Burjassot a la declaració d’Emergència Feminista i a les concentracions i mobilitzacions organitzades i previstes per al divendres 20 de setembre.

La iniciativa, a la qual ja s’han sumat més de dues-centes ciutats espanyoles, sorgeix des de la Plataforma Feminista d’Alacant que, amb aquestes paraules. “El mes de juliol passat, cada dos dies, una dona ha sigut assassinada. Això ja no és una alerta. Declarem l’emergència feminista”, el mes d’agost passat va cridar a la mobilització general contra la violència masclista, el pròxim 20 de setembre.

Així, la jornada de protesta i reivindicació començarà demà divendres a Burjassot, amb la lectura del Manifest oficial de l’Emergència Feminista. Tindrà lloc a les 12h, en la planta baixa de l’Ajuntament i l’acte comptarà amb la presència de l’Equip de Govern, d’entitats i col·lectius locals i de tots els veïns i veïnes que es vulguen sumar a la concentració.

ACCEDEIX AL MANIFEST ACÍ

Ja a la vesprada, des de l’Ajuntament i des d’Espai dona, es convida a la ciutadania a participar de la “Nit Violeta”, acudint a la manifestació nocturna que tindrà lloc a València (Plaça de la Catedral, a les 20h) , organitzada per la Coordinadora Feminista de València.