Burjassot s’omplirà dels millors concordes de L’Agrupació Musical Los Silos per a homenatjar Santa Cecilia

23 novembre 2021|Burjassot

Des de 27/11/2021 fins a 27/11/2021

Concierto Santa Cecilia 27-11-2021

Dissabte que ve 27 de novembre, la música de banda serà la protagonista indiscutible a Burjassot amb l’Agrupació Musical Los Silos. Aquest dia tan especial, l’entitat burjassotera retrà homenatge a la seua patrona, Santa Cecilia, amb el concert en el seu honor que, cada any, reuneix a centenars de veïns i veïnes del municipi.

En aquesta ocasió, el concert tindrà lloc a l’Auditori de la Casa de Cultura i comptarà amb l’actuació que la Banda Simfònica i la Banda Juvenil han preparat amb molta il·lusió al llarg d’aquests mesos i on interpretaran una selecció de les peces més destacades. Abans de l’inici del concert, com és tradicional, i davant el públic present a l’Auditori, es presentaran els nous músics de la Banda. El concert començarà a les 17.00 hores.

Per a finalitzar els actes en homenatge a la seua patrona, el diumenge 28 de novembre, a les 12.00 hores, després del cercaviles, l’Agrupació celebrarà una missa de germanor en la Parròquia de Sant Joan de Ribera per a, posteriorment, sobre les 15.00 hores, celebrar el seu tradicional dinar de Santa Cecilia.