Burjassot es prepara per a celebrar la desena edició de la Nit Estellés

15 juliol 2019|Burjassot

Des de 14/09/2019 fins a 14/09/2019

Nit Estellés 2019

Burjassot celebra, un any més, la Nit Estellés. Com cada edició des de fa deu anys, el poble que va veure nàixer a l’escriptor, periodista i poeta Vicent Andrés Estellés, s’engalana per a retre-li homenatge. L’Associació Cultural Bassot organitza la desena edició d’aquesta nit dedicada a l’autor, amb la col·laboració de l’Agència de Promoció del valencià, “Aviva Burjassot”, que dirigeix la regidora Manuela Carrero i “Horta Nord, coordinadora del valencià”.

El dia triat per a l’homenatge, el 14 de setembre, començarà amb un passeig per la Ruta que Burjassot va dedicar a l’escriptor. Es farà un recorregut pels llocs del municipi que van marcar la vida i l’obra de l’autor i, a més, es podran contemplar els panells ceràmics que Burjassot va dedicar a Estellés i que inclouen els poemes dedicats a la seua ciutat natal. La Ruta s’iniciarà a les 19h en la Plaça de l’Ajuntament (Pl. Emilio Castelar) i, com és habitual, els nets de l’autor, Isabel i Vicent Anyó, guiaran als assistents.

Després de finalitzar la Ruta, tindrà lloc un sopar, a les 21h, en el Mercat Antic (Pl. Baltasar Mallent), en el qual a més de la gastronomia, es podrà gaudir de l’actuació de la cantautora valenciana GEM. Per a reservar, les persones interessades hauran d’escriure un correu a l’adreça estellesiburjassot@gmail.com.

Els organitzadors han comunicat que aquesta edició de la Nit Estellés serà també en reconeixement a tots aquells que van fer possible, al juny de l’any 1979, la inauguració d’un bust d’homenatge al poeta a Burjassot.