Burjassot es suma a la celebració del Dia Nacional del TDAH

27 octubre 2020|Burjassot

Día Nacional TDAH
Cartel Día TDAH

Per tercer any consecutiu, el 27 d’octubre se celebra a Espanya el Dia Nacional del Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat i l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Sanitat que dirigeix Isabel Mora, ha volgut sumar-se a aquesta causa amb l’objectiu de continuar donant visibilitat a aquests tipus de trastorns neurobiològics en els xiquets i adolescents que afecta a entre el 2 i el 12% de la població pediàtrica mundial.

Amb motiu de la commemoració d’aquesta jornada, l’alcalde de Burjassot, Rafa García i la regidora de Sanitat, Isabel Mora, han mantingut una reunió amb representants de l’Associació de Pares per a Xiquets i Adolescents amb Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat (APNADAH) en la qual han abordat els diferents fronts d’acció per a continuar donant visibilitat als afectats de TDAH i sensibilització per part dels diferents estaments de la societat. Entre altres reivindicacions se sol·licita una legislació transparent del TDAH que evite situacions de discriminació, així com beques especials per a afectats i afectades de TDAH sense discapacitat ni trastorns de la conducta.

Dins de la campanya que s’està realitzat, a nivell europeu durant tot el mes d’octubre, per a vestir les ciutats de taronja, color símbol del TDAH, el Consistori de Burjassot ha començat el dia, aquest matí, amb un gran llaç taronja penjant del seu balcó, símbol la seua adhesió a aquesta jornada reivindicativa. A més, en el canal de Youtube de l’Ajuntament de Burjassot es pot veure el vídeo que s’ha realitzat des del Grup de Federacions de TDAH a Espanya.