Burjassot, seu de la 1a Fase de la Lliga de Clubs Iberdrola 2023 de Gimnàstica Rítmica, amb bons resultats per al club amfitrió L’Almara

7 març 2023|Burjassot

Club L'Almara Liga Iberdola marzo 2023-2

Burjassot ha sigut seu, el passat cap de setmana del 3 al 5 de març, de la 1a fase de la Lliga de Clubs Iberdrola de Gimnàstica Rítmica, amb tres intenses jornades de competicions que s’han celebrat en el Pavelló Cobert Municipal del municipi. S’ha donat així el tret d’eixida per a la 1a, la 2a i la 3a divisió de la lliga nacional d’aquest esport que augura un 2023 molt prometedor.

18 clubs componien cadascuna de les tres divisions de la lliga nacional i, entre els díhuit equips que conformen la 1a divisió, el club amfitrió, el CGR L’Almara de Burjassot, ha obtingut uns molt bons resultats en quedar en quarta posició en el concurs per equips.

D’altra banda, la gimnastes Irina Narimanova i Teresa Gorospe van obtindre la plata en els exercicis de corda i pilota, respectivament mentre que en maces, Teresa Gorospe també va obtindre la plata. Finalment, les gimnastes de L’Almara van quedar en quarta posició en els exercici de mans lliures i cércol i en seté lloc, en cinta.

Paral·lelament, el diumenge 5, al Campello, se celebrava el primer classificatori per al Campionat Nacional base individual on totes les gimnastes de L’Almara, en diferents categories, van obtindre la quota per a l’autonòmic.