Burjassot serà distingida com a Ciutat Ambaixadora de la Infància

13 juliol 2017|Burjassot

Gira por la Infancia 2017

 

Dilluns que ve 17 de juliol de 2017, Burjassot rebrà el distintiu que reconeix a la localitat com a Ciutat Ambaixadora de la Infància. Serà en el marc d’un acte institucional presidit per l’alcalde de Burjassot, Rafa García, que tindrà lloc en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, a les 12 h. Dit distintiu serà lliurat per Antonio Salvador Jiménez Hernández, president del Consell Independent de Protecció de la Infància.

La sessió es desenvoluparà en dues parts. En primer lloc, es durà a terme el lliurament del distintiu de Ciutat Ambaixadora de la Infància i, posteriorment, es realitzarà una sessió de treball en la qual participaran els tècnics d’Educació i Serveis Socials de l’Ajuntament de Burjassot, així com els tècnics de l’IMCJB, per a l’organització dels actes programats en la Gira de la Infància previstos per al pròxim 20 d’octubre.

Aquest distintiu s’emmarca dins de la Gira per la Infància 2017, promoguda pel Consell Independent de protecció de la Infància (CIPI) i l’Associació Infància, Cultura i Educació (AICE). La Gira per la Infància és un projecte pedagògic i social que, del 16 al 30 d’octubre de 2017, recorrerà amb autobús, totes les capitals de província espanyoles, entre elles Burjassot el dia 20 d’octubre, ja que la ciutat ha sigut la triada per a representar a la Comunitat Valenciana.

La Gira té com a finalitat crear una nova cultura de la cura i bon tracte a la infància i per a açò comptarà amb una expedició de més de 200 participants de diferents països, que compartiran les seues inquietuds i experiències en programes de participació infantil. La Gira pretén donar veu a totes les persones que tinguen alguna cosa a dir i aportar per la infància a Espanya.