Burjassot serà la seu de la IX Jornada de la Federació Salut Mental CV

21 setembre 2018|Burjassot

Des de 28/09/2018 fins a 28/09/2018

Jornada salud mental 28-09-2018

La Casa de Cultura de Burjassot, de la mà de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de Burjassot (AFEM Burjassot) i de la Federació Salut Mental CV, serà el punt de trobada de la IX Jornada de la Federació, que arriba a aquest espai municipal baix el títol “Associacionisme, units per la Salut Mental” divendres que ve 28 de setembre, a partir de les 9 hores.

Nascuda “a fi de servir d’eina per a millorar la gestió de les ONGs, especialment les de l’àmbit de la salut mental”, tal com han informat des de l’organització, la jornada es dividirà en dues parts, “l’enfocada a tècnics i directius i la dirigida al públic en general, en la qual es presentaran projectes alternatius en salut mental”.

La jornada, com s’ha assenyalat, començarà a les 9 del matí amb l’acreditació per a tots els participants per a, a les 9.30 hores, aproximadament, donar pas a la presentació. A les 10 hores començarà la primera de les taules redones del dia “Obligacions comptables, laborals i tributàries d’entitats sense ànim de lucre”, en la qual estarà Pilar Robles, economista i soci gerent de Legal Reports.

Després de la pausa café, la primera part de la jornada finalitzarà amb la segona de les taules del dia, “Gestió integral de projectes”, amb la participarà María Jesús Gómez, Directora tècnica de l’àrea d’administració de la Confederació Salut Mental Espanya. Serà a les 12 hores.

Una vegada repartides les acreditacions de la segona part de la jornada, la dedicada al públic en general, a les 16 hores començarà la tercera de les taules del dia amb la participació de “Red Sanamente”, ASAEM, ADIEM VG, ADIEM, AFEMPES i ASIEM. Les conclusions i la clausura de la jornada seran a les 18.30 hores.

Aquesta jornada se celebra l’any en el qual es compleixen 25 anys des que la Federació Salut Mental CV començara la seua marxa,25 anys en els quals, gràcies al treball, temps i esforç de moltes persones anònimes, s’ha aconseguit que la Salut Mental estiga en el centre d’atenció de la nostra comunitat”, en paraules dels organitzadors.

Tota la informació sobre la federació i la jornada pot consultar-se en www.salutmentalcv.org.