Burjassot continua impulsant la campanya “Volem millorar, ajuda’ns”, ara en vídeo

17 abril 2019|Burjassot

vídeos campaña limpieza

Pot sonar a tòpic però la veritat és que una imatge val més que mil paraules. I l’Ajuntament de Burjassot ha decidit passar de la paraula a imatge, mitjançant l’edició d’uns VÍDEOS amb els quals pretén continuar sensibilitzant a la població en matèria de neteja i cura dels espais públics i comuns. Ho està fent, des de fa mesos, a través de la campanya “Volem millorar, ajuda’ns”, que ara inclou també unes peces audiovisuals.

Així, en la web municipal, secció vídeos, ja es poden visualitzar aquests dos primers vídeos que formen part d’aquesta campanya. El primer d’ells recull la iniciativa que s’ha dut a terme amb els centres educatius del municipi. A través d’un concurs de dibuix en el qual han participat prop de 2000 xiquets i xiquetes, els més menuts han adquirit consciència sobre el reciclatge i sobre la importància de mantindre nets els carrers, utilitzant unes papereres que ells mateixos han il·lustrat amb els seus dibuixos.

D’altra banda, un altre vídeo posa el focus d’atenció en la importància de cuidar el mobiliari urbà de la ciutat, com són els bancs, els quals recentment reben als ciutadans amb missatges que apel·len als seus sentiments, emocions o records. El vídeo també posa l’accent en els fanals de la localitat, que recorden als amos i propietàries de gossos que aqueix ens és lloc per als orins dels seus animals.