Burjassot treballa amb la Fundació La Caixa en el projecte “CaixaProinfancia”

5 juny 2018|Burjassot

Caixa proinfancia

Aquests dies, la regidora de Serveis Socials, Olga Camps, s’ha reunit amb Álvaro Borrás i Sandra Blanc, representants de la Fundació La Caixa per a conéixer, de primera mà, la marxa en el municipi del projecte “CaixaProinfancia”. En la reunió també van estar presents la responsable d’APIP-ACAM, Yolanda Tornero, el coordinador de València i de l’àrea metropolitana, Adolf Montoliu, Joan María Senent, membre del Comité Científic de la Universitat de València, Asensi Cabo, Director del Centre Socioeducatiu Díaz Pintado i Jose Luís Ruiz, Treballador Social d’Atenció Primària de l’Ajuntament de Burjassot.

La reunió s’ha centrat en el seguiment del projecte que s’està desenvolupant a Burjassot, “CaixaProinfancia”, entre el Consistori, la Fundació La Caixa i l’associació APIP-ACAM. Els participants van realitzar la proposta de donar continuïtat al projecte, ja que la valoració de tots els agents implicats és molt positiva; continuïtat que naixerà a partir de l’inici d’un nou conveni de col·laboració, per a fer un pas més en favor de coordinar tots els recurs del municipi, tant municipals com del teixit associatiu, que incideixen en pro de millorar les condicions socioeducatives de menors en situacions de risc i/o exclusió social.

Tot això, tal i com han assenyalat els tècnics municipals, organitzant catàlegs coordinats de recursos i prestacions, inserits en el territori, amb una visió de proximitat a la ciutadania i aprofitant les estructures ja implantades a Burjassot, des de la pròpia organització dels serveis socials municipals d’atenció primària.

L’objectiu és afermar les accions ja iniciades i, al mateix temps, intentar continuar incrementant les accions d’inserció social a través de nous projectes en els quals ja s’està treballant.

La regidora de Serveis Socials, Olga Camps va remarcar “la voluntat de la Corporació de donar continuïtat al projecte iniciat, recolzar les noves propostes i recuperar el suport a la col·laboració amb APIP-ACAM en la rehabilitació d’habitatges per a persones dependents i/o amb diversitat funcional important”. Accions en pro de les persones del municipi que més ho necessiten.