Burjassot vestirà els seus balcons de morat dins de les accions commemoratives pel Dia Internacional de la Dona

6 març 2019|Burjassot

Balconera
espai dona fondo morado OK

Aquesta setmana ha començat amb força a Burjassot ja que l’Ajuntament, a través d’Espai dona, el servei integral d’atenció a la dona, dependent de la regidoria de Polítiques d’Igualtat, dirigida per Lluna Àrias, ha preparat una programació oberta a tota la ciutadania per a commemorar el Dia Internacional de la Dona.

Per tal de donar un pas més en la visibilització de la igualtat real entre dones i homes i perquè tot el municipi sàpiga de la importància d’aquesta commemoració, Espai Dona obsequiarà a tots els assistents als actes programats fins al diumenge, una balconera de color morat de la campanya “Construïm un món igualitari”. Balconeres que es podran ubicar de manera visible en balcons o finestres per a mostrar el suport a la igualtat.

Aquelles persones que no puguen acudir a les activitats programades però vulguen donar suport a les mateixes des de les seues cases, podran passar per la seu d’Espai dona, en el Centre Social d’Ausiàs March, en la Plaça de l’Actor Antonio Valero, s/n i recollir la seua balconera de dilluns a divendres de 9 a 14 hores o fins a esgotar existències.