Burjassot viatja de la revista al musical amb l’espectacle “Maravilloso fue volver”

18 novembre 2019|Burjassot

Des de 13/12/2019 fins a 13/12/2019

Maravilloso fue volver

Un espectacle de revista al més pur estil musical. Això és el que el públic del Centre Cultural Tívoli de Burjassot trobarà en la famosa representació de “Meravilloso fue volver”, espectacle que arribarà la municipi el divendres 13 de desembre a les 20.00 hores de mans de la companyia Saga Producciones, baix la direcció de José Saiz i com a homenatge a Lina Morgan.

Les entrades, amb un preu de 6€, ja poden adquirir-se en Servientrada i a la Casa de Cultura de Burjassot o bé en taquilla del Tívoli el mateix dia de l’espectacle, des d’una hora abans de l’inici d’aquest.

“Maravilloso fue volver” és un espectacle de revista al més pur estil musical, en el qual es recorden les cançons d’ahir i de sempre, fusionant-se amb els temes més populars de l’actualitat. Amb unes coreografies de somni i un gran elenc d’artistes, el públic podrà gaudir durant més d’hora i mitja d’una comèdia entranyable en la qual s’homenatjarà a la gran Lina Morgan.

Una oportunitat única de gaudir d’aquest espectacle que arriba al municipi dins de la programació cultural anual de l’Ajuntament de Burjassot, des de l’àrea de Cultura i Joventut.