Burjassot viu la seua II Fira de la Tapa dedicada a Andalusia

30 març 2017|Burjassot

L’antic Mercat Municipal de Burjassot serà el punt de trobada d’una nova acció de foment del comerç local, de la mà de la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF, i comptant amb la col·laboració de l’Associació de Hostalers Reunits Activament de Burjassot (ARA Burjassot) i de l’Associació Andalusa Al Andalus 25 de Burjassot.

El cap de setmana del 7 al 9 d’abril, aquest espai municipal acollirà la II Fira de la Tapa que, com a novetat, estarà dedicada a Andalusia, no en va es desenvoluparà com a Fira Andalusa, amb la seua consegüent ambientació per a delit de les veïnes i els veïns de Burjassot.

El divendres 7 d’abril a les 19 hores tindrà lloc la inauguració de la Fira i, a partir d’aquest moment, es començaran a servir, a preus assequibles, tapes típiques andaluses. A les 22:30 hores la música serà la protagonista, amb l’actuació del cor rociero de l’Associació Andalusa Al Andalus 25 de Burjassot.

El dissabte, la jornada començarà a les 11 del matí, amb l’obertura de la fira i, mitja hora més tard, a les 11:30 hores, serà l’actuació dels quadres de ball de l’Associació Amics de la Cultura Andalusa i del Centre Cultural Rociero Andalús de Torrent, l’Associació Cultural Andalusa d’Algemesí i dels amfitrions, Al Andalus 25 de Burjassot, que tancarà les actuacions. A les 14 hores hi haurà tast de cua de Bou. Ja en horari de nit, a les 22:30 hores, la jornada la tancarà l’actuació del Cor Rociero Flor de Romero de Torrent.

En l’última de les jornades, la del diumenge 9 d’abril, que també obrirà les seues portes a les 11 del matí, es podrà continuar degustant en els diferents espais les tapes andaluses més saboroses i elaborades i, a les 12 hores, arribarà l’actuació del quadre de ball infantil i del cor rociero d’Al Andalus 25 Burjassot. A les 14 hores el plat del dia serà la pella i a les 17 hores es donarà per finalitzada la fira d’enguany.

Una ocasió única de gaudir dels costums andalusos sense necessitat d’eixir de Burjassot i en un enclavament sense igual.