Burjassot viu la devoció a la Mare de Déu de la Cabeça en l’Ofrena floral de les Falles

4 març 2019|Burjassot

Des de 16/03/2019 fins a 16/03/2019

ofrenda

El 16 de març és un dia especial per a les Falles de Burjassot. El municipi viurà un dels actes més emotius en el qual s’ajunten la devoció a la seua atrona, la Mare de Déu de la Cabeça, i la tradició d’honrar-la en l’ofrena de flors que, a partir de les 18 hores, començarà a recórrer els carrers del municipi.

Però, abans de tan emotiu acte, a les 14 hores, el protagonisme serà per a la pólvora ja que la seua olor es deixarà sentir en cada racó de Burjassot en el moment en el qual comence la mascletà, patrocinada per l’Ajuntament des de la regidoria de Falles. Una mascletà que, enguany,es dispararà al carrer Pintor Goya. 

Per vesprada, i pel recorregut habitual, les falleres i els fallers recorreran els carrers de Burjassot fins a arribar a la Plaça de l’Ajuntament on, de la mà de l’alcalde de Burjassot, Rafa García i de la regidora de Falles, Estefanía Ballesteros rebran els premis atorgats pels jurats qualificadors del municipi que hauran premiat els millors monuments fallers, tant grans com infantils, els millors carrers il·luminats i les disfresses més enginyoses que van desfilar en la Cavalcada de l’Humor, entre altres.

Una vesprada d’emocions, de devoció i d’esperit faller en la qual la ciutadania ix al carrer per a contemplar la bellesa dels vestits i el saber estar de les nostres falleres i fallers que mantenen viva la tradició i li donen encara més valor a la millor festa del món, les Falles.