Burjassot viu el Nadal amb un variat programa d’activitats per a tot el municipi

17 desembre 2018|Burjassot

actividades Navidad 2018

El Nadal ja està ací i, amb ell, comencen uns dies festius en els quals Burjassot tindrà l’oportunitat de viure diferents actes pensats per a tots els públics que culminaran la vesprada del 5 de gener amb la Cavalcada dels Reis Mags que no faltaran a la seua cita amb les xiquetes i els xiquets de Burjassot.

Les activitats començaran el cap de setmana del 15 i el 16 de desembre. El dissabte 15 de desembre, l’Associació de Comerç i Serveis oferirà l’animació itinerant “Arriba el Nadal” amb la visita de Mickey Noel i amb repartiment de roses de dacsa entre les 11.30 i les 13.30 hores. A més, celebraran una nova edició de la seua campanya “Botigues al carrer” per a donar la benvinguda al Nadal. Un dia més tard, el diumenge 16 de desembre, a les 11.30 hores, la cita serà en el Centre Cultural Tívoli amb el Concert de Nadal de l’Agrupació Musical Los Silos.

Com a avantsala a aquest primer cap de setmana nadalenc, l’Associació d’Hostalers Reunits Activament de Burjassot (AHORA) posarà en marxa el seu Tren de l’Hostaleria el divendres 14 de desembre. Amb eixides des de la Plaça de l’Ajuntament, excepte els dimecres que eixirà des de la Casa de Cultura, i amb horari d’11 a 14 i de 17 a 21 hores, els tiquets es podran adquirir en la Plaça o bé en els comerços associats d’AHORA.

El divendres 21 de desembre, el cap de setmana començarà amb la Festa del Nadal, a càrrec de la regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero. Durant tota la vesprada hi haurà per als participants cotó de sucre i rosetes de dacsa, la bola gegant de neu amb Olaf per a fer-se fotos, l’arribada del Pare Noel per a rebre les cartes dels xiquets i xiquetes i animacions i jocs. Serà a la Plaça de l’Ajuntament.

El dissabte 22 i el diumenge 23 de desembre, l’antic Mercat Municipal acollirà la Fireta de Nadal, de la mà d’Avalar-te amb artesania, gastronomia, exposicions, música en directe tallers…i moltes més activitats. El mateix dissabte, l’Associació de Comerç i Servicis comptarà amb la visita del Pare Noel i els seus follets per les zones comercials de Burjassot d’11.30 a 13.30 i de 18.15 a 20.15 hores. Aquest dissabte, a les 20.15 hores, el Cor Ciutat de Burjassot oferirà el seu tradicional Concert de Nadal a l’Església del Sagrat Cor.

El diumenge 23 de desembre continuaran les activitats programades per l’Associació de Comerç i Servicis amb el repartiment de cotó de sucre, d’11.30 a 13.30 hores i una animació itinerant amb una marioneta gegant del Pare Noel per les zones comercials del municipi. Per part seua, el Mercat Municipal l’Almara, de la mà de CODEMER, també viurà el diumenge d’una manera molt especial amb l’obertura del mateix, per a facilitar les compres, i comptant també amb la visita del Pare Noel. Així mateix, entre tots els clients que realitzen les compres en el Mercat, CODEMER sortejarà quatre xecs de compra per valor de 50 euros cadascun.

Com a colofó a totes aquestes activitats, el dissabte 5 de gener serà molt intens. D’11.30 a 13.30 hores, serà la visita del Patge Real que recollirà les últimes cartes dels xiquets més ressagats, de la mà de l’Associació de Comerç i Serveis i en el Mercat Municipal l’Almara, es comptarà amb la vista de les seues Majestats, els Reis Mags d’Orient que, ja a la vesprada estaran a Burjassot en la tradicional Cavalcada de Reis, patrocinada per la regidoria de Festes.

A totes aquestes activitats s’uneix la possibilitat de visitar els Betlems realitzats per les diferents comissions Falleres de Burjassot i el que ha confeccionat la Federació d’Associacions de Veïns, que està situat a l’Ajuntament de Burjassot. En aquest últim cas, es podrà visitar fins al divendres 4 de gener de 2019 de dilluns a divendres de 9 a 13.30 hores i de 17.30 a 20.30 hores. Els dies 24, 25 i 31 de desembre estarà tancat.